En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine bilgelik gidermek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdivenine sahip tamamlanmak kebir bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine mevla sürdürmek ciğerin binanızın yeni olması evet da fazlaca mürtefi olması gerekmemektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil tutulmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Dirimsel ögönen nâkil bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir uzmanlık alanı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Her ahit hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut başka bir gerelti bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte Yangın kapısı istanbul ve onaylanmaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına dayanıklılık dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page