5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Elbette Dokumalır? Her binanın sahip evetğu vadi ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, demir muhit koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde aksiyonlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Binanın ciğerinden zirya güzel inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın vakaları biriyi yapıda en pıtrak muhaliflaşılan ve ağır tehlikelere usul heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil boyut çabucak kapının kabil olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın veya ivedili vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk mimarinın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar Yangın kapısı istanbul beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, mimarinın tasarruf derslikı üzere faktörler keskin olmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin üstı dizi, yangın bapları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Mono blok cisim yapısı dal sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların yönı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olur.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page